- 23 februari

Het geheim van de genezing

Houd van het drukke leven. Het is een leven vol blijdschap. Ik heb jullie beiden lief en vraag je welgemoed te zijn. Geniet volop van het voorjaar.
Verkeer in de buitenlucht wanneer het maar kan. Zon en frisse lucht zijn Mijn grote genezende krachten, evenals die innerlijke vreugde, die onzuiver bloed in een zuivere, gezonde léven-gevende stroom verandert.
Vergeet nooit, dat echte genezing van geest, ziel en lichaam van binnenuit komt, door de innige liefdevolle gemeenschap van jouw geest met Mijn Geest.

Overwinnende en om te overwinnen

Zoek altijd de een of andere overwinning, want geestelijke groei heeft dat nodig. In de natuurlijke wereld zie je hoe nodig dit streven is, en in de intellectuele en geestelijke werelden moet er eveneens strijd zijn. Dus wanneer je voorwaarts gaat in je geestelijk leven, zul je altijd een nieuwe verovering zien die je inspanning vraagt.
Mijd stagnatie. Wees nimmer ontmoedigd wanneer je telkens weer een tekortkoming ziet die overwonnen, een of ander obstakel dat uit de weg geruimd moet worden.
En zo ga je voorwaarts met Mij, overwinnende en om te overwinnen.